Body & Heart

Body & Heart är en ny teknik. Vi är tänkande människor, många gånger tänker vi för mycket. Då känner sig kroppen bortglömd och signalerar obehag och/eller smärta. Body & Heart gör det möjligt att återfå kontakten med kroppen. Lära sig lyssna på kroppen och känna vad kroppen vill. Då kommer det välbekanta uttrycket magkänsla fram. Den har funnits men inte blivit hörd för våra hjärnor vill vara ”boss” i kroppen och bestämma. Agneta Carlsson lär dig en teknik som gör det enklare att få kontakt med kroppen och lyssna av vad kroppen vill. Det kan vara svårt att förstå när det var länge sedan kontakten fanns. När denna kontakt upprättas igen blir det en fantastisk känsla i hela kroppen.

Denna behandling är lämplig för de flesta besvär som kan uppstå i en kropp som har signalerat och vill bli hörd. Agneta använder sig av sina mediala kunskaper och meddelanden som kommer under behandlingensprocessen.

Agneta har utvecklat denna behandlingsform efter att ha arbetat som sjukgymnast och Craniosacral terapeut i många år och märkt att det var svårigheter att nå sin kropp och förstå magkänsla samt att ha tilltro till känslorna som kommer upp utan att analysera dem och förringa dem.

Boka tid

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close